Alle nieuws

Webinar Rustbox voor maatwerkbedrijven

Duik met Eric Beke in de rustgevende wereld van de Rustbox. Schrijf je in voor een gratis webinar en ontdek deze online tool om stress en spanningsopbouw te verlagen bij (doelgroep)medewerkers. Meer rust en minder conflict. Afspraak op maandag 3 juni van 14u tot 15u. Schrijf je onderaan deze pagina in voor 27 mei.

Wat is de Rustbox?

De Rustbox is al aan zijn derde versie toe en volledig kosteloos in gebruik. Oorspronkelijk bedoeld om kinderen, jongeren en hun begeleiders te helpen om 'rustig' te blijven of te worden. Nu ook op maat van volwassenen, met of zonder beperking.

De Rust-o-theek zit boordevol rustgevende activiteiten, zoals meditatieoefeningen, creatieve activiteiten, ademhalingstechnieken, sportoefeningen... Voor binnen en buiten. Om te chillen of je net helemaal uit te leven. 

Met de Rustplanner maak je een individueel rustplan. Zoek uit wat jou of jouw maatwerker rust brengt, hoe anderen hierbij kunnen helpen en bewaar een persoonlijke selectie rustgevers uit de Rust-o-theek.

Hoe gebruik je de Rustbox?

Gebruik de Rustbox voor jezelf of als een “blended hulptool”. Dit online medium ondersteunt de face-to-face begeleiding van een doelgroepmedewerker door de sociale dienst, maatschappelijk werker, opleider, trajectbegeleider of HR-dienst. 

 

Afbeelding
webinar rustbox voor maatwerkbedrijven